Kleine theatergroepjes worden groot. In 2018 trekt SNEU de stoute schoenen aan en maakt een geheel eigen voorstelling. Dat betekent: SNEU zoals je het nog nooit gezien hebt – rauw en persoonlijk, geëngageerd en kritisch. Maar schrik niet: ook de vertrouwde humor en absurditeit zullen ditmaal niet ontbreken.

Zien en gezien worden

Laten we eerlijk zijn: wie op het podium staat, wil graag gezien worden. Dat gaan we dan ook niet onder stoelen of banken steken. We zullen voor u zingen, spelen en dansen dat de stukken ervan af vliegen. Als paradijsvogels zullen we voor u paraderen: trots en zelfbewust.

We willen ook vragen stellen: waarom gedragen we ons eigenlijk zoals we ons gedragen? Wanneer zijn we echt onszelf, wanneer zetten we een masker op? En is dat altijd erg: een masker opzetten?

Vind ik leuk

Verwacht dit keer ook een interactieve voorstelling. U als publiek zult nauw bij de avond betrokken worden. Like ons, retweet ons, laat een positieve review van ons achter op Google. We willen graag gezien worden, zeiden we toch?
Dus bent u niet vies van een beetje theatraliteit, van een show die amuseert en ontroert, die je laat lachen en laat nadenken, kom dan op 8, 9 of 10 juni naar Paradijsvogels.

#BijZijn

Theatergroep SNEU speelt Paradijsvogels - poster 2018 - design Gitta de ZwartParadijsvogels door Theatergroep SNEU
Regie: Ghani Giuseppin
Spel: Anne, Christianne, Floris, Gitta, Ivo, Jaap, Michiel, Tessa, Tjerk

Vrijdag 8 juni, 20.30 uur
Zaterdag 9 juni, 20.30 uur
Zondag 10 juni, 17.00 uur
ZIMIHC theater Wittevrouwen

Kaarten kosten €10,- per stuk

Paradijsvogels wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht en café het Weerbericht, bedankt!