Hallo Utrecht, Theatergroep SNEU is hier, hot & happening! In 2016 begonnen we als nieuw amateurgezelschap, inmiddels hebben we dus al ons eerste lustrum gevierd en zijn we niet meer weg te denken uit de Utrechtse theaterwereld.

Wij werken vanuit een gedeelde passie voor toneel spelen, alle huidige spelers kennen elkaar dan ook van verschillende eerdere theaterproducties. We hebben heel veel plezier in alles wat bij een productie komt kijken: van repeteren en decor bouwen, tot kostuums, promotie en naborrelen. Maar het grootste plezier halen wij uiteindelijk uit met een voorstelling op het podium staan, en dat straalt er vanaf!

We stonden eerder enthousiast in het theater met de stukken ApoCalypso, Paradijsvogels (helemaal SNEU-made), OMG en Don Juan. Grote successen, niet alleen naar eigen zegge, maar ook dat van het publiek!

In 2020 ging door de coronapandemie helaas de uitvoering van Lars is een vis niet door. SNEU verkende, toen repeteren weer wel kon, een nieuwe richting: we zijn nu vooral bezig met improviseren. Maar dat betekent niet dat we niet op een podium te bewonderen zijn! Wij improviseren! op 1 en 2 april 2022 in Theaterhuis de Berenkuil.