Stel dat ons hele leven één groot toneelstuk zou zijn. Dat alles wat we doen en zeggen van tevoren bedacht is. Dat er ergens een schrijver rondloopt die dat allemaal verzonnen heeft. En dat die schrijver dan Woody Allen zou zijn. Dat is natuurlijk een absurd idee…

Welkom in de wereld van OMG, de nieuwe productie van Theatergroep SNEU, sinds 2016 een vaste waarde in de Utrechtse toneelwereld.

Kratje ouzo

Twee oude Grieken, een acteur en een schrijver, staan op het podium. Ze willen het Toneelfestival van Athene winnen. De hoofdprijs: eeuwige roem en een kratje ouzo. Maar hun stuk heeft nog geen einde. De spanning stijgt. Net op tijd komt er hulp van een collega-Griek. Al gauw ontdekken ze echter dat wie de regie eenmaal uit handen geeft die niet makkelijk weer terugkrijgt.

‘Net The Passion van de EO’

OMG is onze bewerking van het stuk GOD van Woody Allen (vertaling: Barbara van Kooten). Een voorstelling die humor, filosofie en absurdisme op spitsvondige wijze met elkaar mengt, inclusief een bemoeizuchtig koor en een wat bangig uitgevallen deus ex machina. Tel daarbij op: visueel spektakel, publieksparticipatie en een diepere boodschap. Zoals een van de personages opmerkt: ‘Het is net The Passion van de EO.’

OMG wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht, ZIMIHC, Grieks restaurant Europa en café het Weerbericht. Bedankt!

Komen kijken

Wat?Theatergroep SNEU speelt OMG koningin en schildwacht

OMG door Theatergroep SNEU
Regie: Ghani Giuseppin
Spel: Anne, Florence, Floris, Gitta, Ivo, Jaap, Michiel, Tessa, Tjerk
Personages →

Wanneer?

Zaterdag 25 maart 2017 16:00 & 20:30
Zondag 26 maart 2017 17:00

Hapje eten voor- of achteraf?

Restaurant Europa zit om de hoek van het theater en het eten is er heerlijk en nog Grieks ook! We raden aan te reserveren.

Drankje doen?

Ons stamcafé het Weerbericht zit ook op loopafstand, pinnen is er niet mogelijk dus neem contant geld mee.