Pak je glitters er maar bij en ontkurk die champagne: SNEU viert haar eerste lustrum! In september 2016 werd Theatergroep SNEU officieel een vereniging, maar we begonnen in januari van dat jaar met repeteren voor onze eerste voorstelling. Daar gingen natuurlijk een hoop voorbereidingen aan vooraf, dus je zou kunnen zeggen dat het in 2015 begon. Of nog eerder, met de eerste keren dat sommige leden met elkaar samen toneel speelden. En stiekem is het al 2022..

Maar wij zijn niet vies van wat creatief rekenen en daarom vonden we het tijd voor een feestje! Op een heus lustrumweekend op Ameland genoten we bij het haardvuur van elkaars gezelschap, de glitters en de champagne. In de jacuzzi werden volop herinneringen opgehaald aan al die jaren SNEUheid. Een duik in de februari-zee werd afgesloten met een traditionele SNEUe naborrel.

Het voordeel van werken improvisatie voor onze vijfde (of nou ja, soort van zesde) voorstelling: we konden een weekendje weg zonder er een strak repetitieschema in te proppen. Puur genieten!

Wil jij van ons genieten? Kom naar onze improvoorstellingen op vrijdag 1 en zaterdag 2 april 2022!