Zo. Ben je er klaar voor? Het nieuws hier kan wel een update gebruiken. Het zal niet als een verrassing komen.. ook wij hebben flink te lijden gehad onder co-ro-na. Van het aflassen van onze voorstelling ‘Lars is een vis’, die eigenlijk in april 2020 in het theater zou staan, tot periodes waarin we niet eens konden repeteren – laat staan voor een naborrel gaan.

Lockdowns zijn sneue tijden, maar wij hebben ons hard gemaakt voor SNEUe tijden! We zaten niet bij de spreekwoordelijke pakken neer en wanneer het kon, repeteerden we. Maar wat doe je als je niet weet of je volgende week weer mag, op 1,5 meter van elkaar moet blijven en door quarantaines niet altijd op ieders aanwezigheid kunt rekenen? Juist, dan improviseer je. Letterlijk.

SNEU goes impro: 1 en 2 april 2022

Wij hebben ons deze pandemie (bijna) helemaal gestort op het spelen van improvisatietheater. Geen script, geen decorstuk dat nog af moet, geen scène die je niet kunt oefenen omdat je tegenspeler ziek is. Gewoon leuke regisseurs waar we veel van leren, de vloer op gaan (soms met frisse tegenzin – impro blijft een beetje spannend) en vooral vaak heel veel lol.

Met trots kondigen wij daarom aan: een heuse improvisatievoorstelling van SNEU! Save the date: vrijdag 1 en zaterdag 2 april 2022 in een theater in Utrecht. Kom je ook?

Liefs SNEU