Stel, je bent een gezellig theatergroepje en doet een copy/paste van je lustrumweekend op Ameland van vorig jaar, maar dan schrap je gewoon het woord lustrum en vervangt het voor SNEU. Onder het mom van ┬┤inspiratie opdoen voor een nieuwe voorstelling┬┤ ga je een weekend lang lekker eten, drinken, week worden in de jacuzzi, tegen de wind in fietsen, in zee duiken en zweten in de sauna. Maar wat schrijf je er dan nog voor origineels over op je website? Misschien vraag je een populaire virtuele kletsmachine wel om hulp voor een simpel copy/paste-je…

Theatergroep SNEU is momenteel op het idyllische eiland Ameland, klaar om aan ons nieuwe project te beginnen! Het huisje in de duinen waarin we verblijven, biedt niet alleen alle comfort en luxe, maar ook de perfecte locatie dicht bij het prachtige strand. Maar het eiland biedt meer dan alleen mooie landschappen en heerlijk eten en drinken.

We hadden het ons een rustig weekend voorgesteld om te werken aan ons nieuwe project, maar er heerst een bijzondere sfeer op Ameland, en die wordt nog intenser bij de volle maan.

Bij de volle maan heerst er op het eiland een geheimzinnige en spannende sfeer. Verhalen over vreemde geluiden en gebeurtenissen doen de ronde en toen we onze eerste volle maan op het eiland beleefden, werden we getuige van iets onvergetelijks. In het donker hoorden we plotseling vreemde kreten en gegil, alsof iemand in nood was. We besloten te gaan kijken en wat we toen zagen, zal ons voor altijd bijblijven.

We stonden oog in oog met een groep fazanten in lange, donkere gewaden, die in kringen dansten op het strand. Ze leken in trance te zijn en kraaiden rare geluiden. Het was alsof we terug in de tijd waren gegaan en getuige waren van een oud ritueel.

De volgende dag bespraken we onze ervaring en besloten om hier inspiratie uit te putten voor ons nieuwe project. Onze creatieve geesten zijn in volle gang en we verwachten binnenkort te kunnen delen welke richting we op gaan. We zijn benieuwd naar de volgende volle maan en wat het ons zal brengen. Blijf onze website volgen om op de hoogte te blijven van onze avonturen en onze zoektocht naar het perfecte toneelstuk!