Hee SNEU, wat hebben jullie eigenlijk gedaan de afgelopen tijd?

Nou, wij zijn van september tot aan de jaarwisseling op avontuur geweest langs allerlei theatergenres. Gewoon lekker met elkaar spelen, ontdekken en mooie dingen maken. Zo begonnen we met slapstick praktijken in de ikea, waar Olaf misschien nog steeds wacht in de ballenbak. De repetitieruimte werd grimmig tijdens een thriller in een hotel met dunne muurtjes, diep in het Zwarte Woud. Dean, onze cowboy zonder paard, ontkwam niet aan slow-motion saloon-schermutselingen in het Wilde Westen. En in een boekhandel vol romcom vond Yvonne de liefde, ware het niet dat boeken zonder schreef soms in de weg stonden.

Daarna transformeerden we onszelf in Hennie, Hennie, Hennie, Hennie, Hennie, Hennie en Hennie. Een roze olifant en kikkerdril. Een beetje absurd? Exact. Maar heerlijk om een keer in plaats van normale tekst, een grutto-lokroep te uiten:

Blblllblbblbbbbblbl

Hennie

Uuuh.. oké, juist. En nu dan?

Goed nieuws! Sinds het 2023 is, focussen we ons weer op een ‘gewoon’ stuk, dat we in het najaar gaan uitvoeren. Natuurlijk zou het heel leuk zijn als jullie er dan bij zijn, dus een uitnodiging volgt hier snel!