[Ah kak er is weer een lockdown, kunnen we dan nog wel in maart optreden? 😮 … Hee nieuwe persco! Hoor ik nu kunst- en cultuurbeoefening weer mogelijk?! YESS!! 🥳 … Oké nieuwe voorstelling plannen dan? Of eerst maar weer in die repetities komen? … Neee ik ben er niet bij vanavond, corona 😭 … Zo chill zo’n weekendje weg samen, zonder repeteren!! Of wacht we zouden gelijk even data prikken voor de voorstelling. Twee avonden doen? … We doen 1 en 2 april, leuk!!! 🤩 … Oh wacht dat is al heel snel stiekem, aaah! Maar snel even een zaal huren dan? … En even de kaartverkoop opstarten?! … Hebben we met zo’n improvoorstelling eigenlijk wel een tekstje voor op de website? 🎭 …]

Hooggeëerd publiek, SNEU staat op vrijdag 1 en zaterdag 2 april 2022 voor het eerst zonder script op de planken: Wij improviseren!

Wie, wat en waar

Wij spelen verschillende impro-spelvormen per avond, je kunt dus ook twee keer komen kijken, dan zie je een andere voorstelling! Publieksparticipatie is beperkt tot ons voeden met stukjes info waarvanuit wij spelen, bijvoorbeeld antwoord op de vraag ‘Waar zijn wij deze scène?’.

We spelen ongeveer een uur, plus een pauze tussendoor. Voor en na de voorstelling en tijdens de pauze verkopen wij drankjes, de opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan onze theaterproducties.

Wij improviseren! door Theatergroep SNEU
Onder leiding van: Floor Punselie
Spel: Florence, Floris, Gitta, Ivo, Jeroen, Michiel en Tessa

Vrijdag 1 april, 20:00 > uitverkocht!
Zaterdag 2 april, 20:00 > uitverkocht!
❗️We zijn dus uitverkocht!😱 Toch komen kijken? Mail naar info@theatergroepsneu.nl voor de wachtlijst, laat dan even weten voor welke datum en voor hoeveel kaarten.

Locatie: Studio Oost van Theaterhuis de Berenkuil, Biltstraat 166 Utrecht

Kaarten kosten €10,- per stuk.