Van het paradijs naar de goot: in 2019 neemt Theatergroep SNEU u mee naar een wereld die op het punt staat te vergaan.
In een stad vol sjofele figuren loopt een jongen eenzaam rond. Hij heeft grootse plannen: hij wil de wereld verlossen. Maar dat blijkt zo makkelijk nog niet. Want hoe doe je dat eigenlijk: mensen verlossen? En wat als die verlossing niet gewenst is?

Een mooi verhaal

Terwijl onze held met vallen en opstaan zijn weg vervolgt, probeert zijn tweelingzus zich op haar eigen manier op het naderende einde voor te bereiden. Ze verdient de kost als prostituee, maar wat heb je nog aan geld op de vooravond van de Apocalyps? Vertel haar liever een mooi verhaal.

‘We wish you welcome’

In dit soort barre tijden is er altijd nog de kroeg. Daar verzamelen de laatst overgebleven bewoners van de stad zich, om met elkaar te proosten en te ruziën. ‘We wish you welcome’, zingt de barvrouw, maar binnenkomen vormt niet het probleem hier. De vraag is vooral: komen ze er ooit nog uit?

De spanning stijgt ten top. Honden beginnen te janken en duiven vallen uit de hemel. Is deze wereld nog te redden? Of zijn we met z’n allen hopeloos verloren? U ziet het op 13 en 14 april 2019 in Villa Concordia.

Waar en wanneer

ApoCalypso door Theatergroep SNEU
Een stuk van Jibbe Willems
Regie: Tessa Aelrichs
Spel: Florence, Floris, Ivo, Jaap, Jeroen, Michiel, Roos, Tessa, Tjerk

Zaterdag 13 april 2019 – 15.00 uur
Zaterdag 13 april 2019 – 20.30 uur
Zondag 14 april 2019 – 15.00 uur
Zondag 14 april 2019 – 20.30 uur
Villa Concordia, Concordiastraat 67A, Utrecht

ApoCalypso wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht.