Een korte cursus paradijsvogel spotten

Het is zo ver! SNEU is dit weekend te bewonderen in Paradijsvogels!

Heeft u al een kaartje gekocht om dit spektakel bij te kunnen wonen? Dan bent u er eigenlijk helemaal klaar voor! Maar mocht u toch net wat beter voorbereid willen zijn, volgt hier een korte cursus paradijsvogel spotten. Dan weet u waar u rekening mee moet houden, een paradijsvogel heeft namelijk graag de aandacht:

Theatergroep SNEU speelt Paradijsvogels- photo by Jason Hafso on Unsplash

Bloed, zweet en bananen

Theatergroep SNEU - Paradijsvogels - Michiel - rare vogelWat een hitte. Na een zeer plakkerige (maar hele goede!) repetitie, koelen wij ons zweet met een frisse goud gele rakker op het terras van ons stamcafé het Weerbericht.

Over goud geel gesproken (ja, ja alcohol doet creatieve bruggetjes vloeien), geen paradijselijk oord zonder een tros bananen. Zo ook SNEU in Paradijsvogels.

Een beetje krom, maar samen een perfect geheel”

Tot snel!
SNEU

Een weekendje zonneschijn

Oefenen, oefenen, oefenen. We kunnen de schijn niet langer ophouden met wat lafjes repeteren. Over twee weken staan we op het podium, voor jullie, het publiek. Keihard aan de bak moeten we.

Een weekendje in de mei-zon liggen bakken zit er voor ons nu dan ook niet in. Om half 10 vanochtend startten wij onze warming-up, ons repetitieweekend ging écht van start. Vanmiddag hebben we Paradijsvogels dan toch maar in wat zonneschijn uitgetest. Voor een publiek van wat minder exotische vogels.  Telt lijstergezang als staande ovatie?

Time to shine!

Jaaaaa dames en heren, hooggeëerd publiek! Het is weer zo ver! Tijd! Time to shineeee. Schijn in de spotlight. Dat is onze ParadijsvogelsEn u mag dat meemaken, want de kaartverkoop is van start!

Koop nu uw kaartje en kom schinen als ons publiek. In de spotlight drama, liefde, humor om te lachen, humor om tenen te krommen, boosheid, gezelligheid en misschien wel een traantje om weg te pinken. SNEU, maar dan rauw.

Super leuk als u daar bij bent toch?

8 en 9 juni om 20:30 en 10 juni om 17:00 in ZIMIHC theater Wittevrouwen.
#bijzijn #zinin #like #koopeenkaartje #SNEU

 

Theatergroep SNEU speelt Paradijsvogels - Photo by Kelly Neil on Unsplash

Op ons Paasbest

Vandaag ook een mooi kleurrijk paaseitje gegeten? Verwonderd over hoe een ‘simpele’ kip toch zo’n prachtig eitje kan leggen? Wel nu, de verre voorouders van de Hollandse kip waren paradijselijke kippen uit de jungle. Een exotisch eitje op uw bord dus!

SNEU draagt graag een beetje bij aan wat voorjaarsvreugde door met trots te vertellen over het eitje waar wij op aan het broeden zijn. Wij maken dit jaar onze voorstelling helemaal zelf. En een beetje exotisch, dat mag het best genoemd worden. Theatergroep SNEU speelt in 2018 namelijk:

Paradijsvogels

Op ons Paasbest op het podium dus, komt dat zien! Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2018 om 20:30 en zondag 10 juni 2018 om 17:00 in theater ZIMIHC Wittevrouwen (let op, deze data zijn iets anders dan eerder vermeld). Houd ook dit jaar weer deze website en onze facebook in de gaten voor updates over de kaartverkoop!

#nofilter

Het toneel is soms een spiegel. Soms is het een filter. Soms is het een sprookje, een wereld waar je naar wilt ontsnappen, zo mooi, zo fijn.

Wij gaan dit jaar voor een toneelwerkelijkheid die rauwer is. Jouw werkelijkheid, maar dan misschien echter. Meer werkelijk. Werkelijk waar. Wij gaan voor #nofilter.

Aan de slag!

We zijn even stil geweest, maar niet stil blijven zitten.

In onze agenda’s staan al verschillende SNEUe bijeenkomsten, borrels, repetitieschema’s én de data van onze opvoeringen in juni 2018. Misschien is het een goed idee als jullie ook je agenda er bij pakken. Ja, bij de hand? En noteer:

9 en 10 juni 2018 – voorstellingen SNEU! Bij zijn = blij zijn!

Welk stuk spelen we dan? Dat weten we zelf ook nog niet. We beginnen niet met letters op papier, maar met onszelf op de vloer. Eind juni staan we op het podium. Tussen nu en dan moeten we dus hard aan de bak. Een spannend nieuw hoofdstuk voor theatergroep SNEU!

Theatergroep SNEU Utrecht speelt OMG - 25 en 26 maart 2017

Hét toneelfestival van Athene

Dames en heren, hooggeëerd publiek!

Het is zo ver! Vandaag begint hét toneelfestival van Athene en als u een kaartje heeft, bent u er bij. En u bent niet de enige, ook grootheden als Woody Allen zullen van de partij zijn. Niet de minste dus, maar het wordt nog beter, heel Theatergroep SNEU is er te bewonderen.

Dus, heeft u een kaartje gekocht?
Leuk restaurantje gereserveerd?
Ja? Dan misschien nog een klein beetje Griekse les volgen:

Athene Akropolis - Theatergroep SNEU speelt OMG - Photo by Arthur Yeti on Unsplash

Het feest der democratie

Mogen stemmen is een feest. Kiezen, een feest. Een vrij mens zijn, geen slaaf, een groot feest! Oorsprong van de democratie? Juist, het oude Griekenland, OMG!

Maar niet alleen in het oude Griekenland viel er wat te kiezen, ook Europa heeft heel wat in haar mars op dat gebied. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor souflaki, tzatziki of moussaka. Lekker een glaasje ouzo vooraf misschien. Of weet u wat, doe eens gek, kies het allemaal, u bent een vrij mens. Hadden we trouwens al gezegd dat we hier restaurant Europa bedoelden?

Komt u kijken naar OMG? Kies dan slim, kies voor een etentje in restaurant Europa, om de hoek van theater ZIMIHC. Het eten is er heerlijk, de gastvrijheid top en u komt/blijft helemaal in de Griekse sferen van onze voorstelling. Een groot feest dus eigenlijk, dus waar wacht u op, reserveer nu!

SNEU

ps. Al een kaartje gekocht voor OMG?