SNEU ZOEKT BARVRIJWILLIGERS!!!

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die voor en na onze voorstellingen en in de pauze achter de bar willen staan in Villa Concordia. Als beloning mag je gratis naar de voorstelling en krijg je onze eeuwige dank.

Het gaat om de volgende data en tijden:
– zaterdag 13 april, 14.00-18.00 uur
– zaterdag 13 april, 19.30-23.30 uur
– zondag 14 april, 14.00-18.00 uur
– zondag 14 april, 19.30-23.00 uur

Als je meerdere timeslots kunt, is het helemaal mooi (scheelt ons weer inwerken 😉 )

Heb je interesse? Stuur een mail naar info@theatergroepsneu.nl.

Alvast heel veel dank!

Liefs,
SNEU

Het einde nadert

16 maart 2019. Donkere wolken pakken zich samen boven Salland. Op een afgelegen boerenhoeve bereidt een theatergroep zich voor op het naderende einde. De regen geselt de ramen. De eeuwenoude draagbalken kreunen onder het geweld van genadeloze windstoten. Hierbinnen gelden andere regels. Hier koken eieren elkaar, worden dode vogels gekoesterd en ademen we geen zuurstof maar paraffine. De theatergroep leest, huivert, drinkt, lacht en lijdt. Zonder richtlijnen maar met één zekerheid: de houdbaarheidsdatum van deze wereld ligt niet ver in het verschiet.

ApoCalypso.

Nog vier weken…Bier, bitterballen, pinda’s, olijfjes en bonbons

Januari. Een maand waarin menig verstandig persoon verleidelijkheden naast zich neerlegt. Stopt met roken, een maand geen alcohol, suikervrij dieet, minder bank-zitten.

Wij niet.

Wij genieten van een heerlijk koud biertje en worden ondertussen door tante Cil (ja van ons stamcafé) verwend met bittergarnituur, nootjes, bonbons en nog olijfjes ook. We nemen het er van. Voor je het weet loop je tegen een muur op, vallen de duiven uit de lucht en tel je niet af tot nieuwjaar, maar naar je laatste seconde. Zoals gezegd, SNEU bereidt zich voor op de apocalypso. Voordat je het weet is alles op, zelfs de appelsap.

Geniet van 2019! (Zolang het kan!)

SNEU

Apocalyps nou

Nou! Daar zijn we weer! Repetitie nummero 2 zojuist achter de rug en we leven nog. SNEU is los voor seizoen 2019 met een nieuwe regisseuse, een paar nieuwe spelers en een nieuwe voorstelling die de wereld omver blaast. Vrij letterlijk.

Nieuwsgierig? Nou, ApoCalypso door SNEU is midden april te beleven: you’ll have a ball.

Bloed, zweet en bananen

Theatergroep SNEU - Paradijsvogels - Michiel - rare vogelWat een hitte. Na een zeer plakkerige (maar hele goede!) repetitie, koelen wij ons zweet met een frisse goud gele rakker op het terras van ons stamcafé het Weerbericht.

Over goud geel gesproken (ja, ja alcohol doet creatieve bruggetjes vloeien), geen paradijselijk oord zonder een tros bananen. Zo ook SNEU in Paradijsvogels.

Een beetje krom, maar samen een perfect geheel”

Tot snel!
SNEU

Een weekendje zonneschijn

Oefenen, oefenen, oefenen. We kunnen de schijn niet langer ophouden met wat lafjes repeteren. Over twee weken staan we op het podium, voor jullie, het publiek. Keihard aan de bak moeten we.

Een weekendje in de mei-zon liggen bakken zit er voor ons nu dan ook niet in. Om half 10 vanochtend startten wij onze warming-up, ons repetitieweekend ging écht van start. Vanmiddag hebben we Paradijsvogels dan toch maar in wat zonneschijn uitgetest. Voor een publiek van wat minder exotische vogels.  Telt lijstergezang als staande ovatie?